Poriluk Elefant ima srednje dug bijeli dio stabla koji dubokom sadnjom produžimo.Rana je sorta, pogodna za jesensku proizvodnju. Voli ilovasto-pješčano tlo, humusna i bogata...
Postrna Repa Kranjska duguljasta je novija slovenska sorta. Korijenje je izduženo s crveno ljubičastom glavom. Sorta Kranjska duguljasta je popularna među vrtlarima zbog svog...
Radič Bianca invernale je glavati radič sa zelenim okruglim lišćem koje odlično prezimi. Prijevremenom sjetvom dobiva u cvatu. Zahtijeva prvoklasne vrtno tlo. Odličnog je okusa...
Radič Bianco di Milano formira malu glavu s kompaktnom jezgrom. Listovi su tamnozeleni. Ovo je brzo rastući radič, koji prezimi na otvorenom. Zahtijeva prvoklasno vrtno tlo....
Radič Castelfranco je izdašna i svježa salata od ljeta do proljeća. Ima svijetlo zelene, glatke i nježne listove koji se dobro obnavljaju. Nakon prorjeđivanja razvije zelene,...
Radič Palla Rossa 2 rani radič, koji formira crvenu kružnu glavicu. Prijevremenom sjetvom dobiva u cvatu. Osjetljiv je na mraz. Zahtijeva prvoklasno vrtno tlo. Odličnog je okus...
Radič Palla rossa 4 glavati je radič sa zelenkasto smeđe-crvenim okruglim listovima koji savršeno prezimuje. Prijevremena sjetva odlazi u cvijet. Izvrsnog je okusa,...
Radič Pan di Zucchero formira izduženu glavicu s kompaktnim jezgrom. Prijevremenom sjetvom dobiva u cvatu. Zahtijeva prvoklasne vrtno tlo. Predstavlja bogatu i dragocjenu...
Radič Solkanski je autohtona slovenska sorta koja potječe iz okolice Solkana. Pogodan je za siljenje i za svježu vrlo ranu proljetnu salatu. Rozete su krhke, nisu...
Radič Zuccherina di Trieste ili tršćanska salata je radič čiji se ukusni fini svijetlozeleni listovi režu tijekom cijele godine. Prezimi jako dobro. Ako...
Rajčica Marmande je bujna i visoka sorta koja raste u izobilju. Veliki, plosnato okrugli mesnati plodovi su vrlo ukusni. Budući da sadrži vitamine, minerale i voćne kiseline je...
Rajčica Novosadski jabučar je srednje rana, visoka sorta koja izuzetno obilno rađa. Veliki, pljosnato okrugli plodovi su blistavo crvene boje i veoma ukusni. Budući da sadrži...
Rajčica Pablo je srednje rana, visoka (indeterminantan) hibridna rajčice, koja za rast treba potporu. Plodovi su teški 180 g. Preporučuje se uzgoj u jednom vrhu s uklanjanjem...
Rajčica Pelat San Marzano je determinantna, srednje rana sorta, visoka i bujna, koja raste s potporom. Klasična talijanska visokorodna rajčica. Bobe su duguljaste, jarko...
Rajčica Saint Pierre je visoka i bujna rajčica, koja mora rasti s potporom. Plodovi su težine 135 g, pljosnato okrugli, mesnati, blistavo crvene boje. Vrlo je ukusna. Kasna,...
Rajčica Sweet Million je rana trešnjolika rajčica pogodna za proizvodnju na otvorenim i zatvorenim prostorima. Visok (indeterminantan) hibridna cherry rajčica s okruglim...
Rajčica Volovsko srce VAL je slovenska visoka i bujna rajčica. Plodovi su srcolika oblika, mesnati, blistavo crvene boje. Uvijek treba da raste na istoj gredi. Popularna...
Rotkva Crna zimska je crna, plosnato okrugla, s bijelim mesom, sočnim i jedrim, oporog okusa. Dospijeva oko 100 dana nakon sjetve. Voli rastresito i vlažno tlo. Najčešće se...
Rotkvica Saxa je rana, srednje velika, okrugla, ljubičasto crvena rotkvica. Od proljeća do jeseni koristimo svježe ukusne rotkvice, kao svježu hranu s pivom, kruhom, sirom;...
Rotkvica Rodos je vrlo rana sorta rotkvice. Rodos rotkvica je vrlo rodna s velikim, okruglim grimiznocrvenim glavicama. Pogodna je za sadnju u proljeće i...
Travna smjesa Rožnik sastoji se od kvalitetnih vrsta trava i raznih vrsta cvijeća za travnjake. Travnjaci su prirodnog i atraktivnog izgleda i doprinosi očuvanju biološke...
Sjeme rukole klija 6-8 dana. Sijemo je od travnja do kolovoza, tako da od proljeća do jeseni imamo na raspolaganju svježe, ukusno lišća. Rukola naraste do 40 cm visine. Lišće,...
Aromatično lišće rukole više puta režemo. Koristimo ga svježeg u različitim miješanim salatama, a dodajemo ih također kuhanim jelima. Sjeme je na biorazgradivoj traci. Sjeme...
Salata Atrakcija je rana zelena glavata salata s mekanim listovima. Kasno cvijeta. Proizvodimo je do jeseni. Ne sadimo je preduboko i ne savijamo korijenje. Dobro podnosi...