0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Besplatna dostava za kupnje preko 200 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Besplatna dostava za kupnje preko 200 €

Zaštita osobnih podataka

1. Upravitelj

Službeni naziv društva: MM Trgovina, d.o.o.
Sjedište društva: Majer 9, 8340 Črnomelj, Slovenija
Odgovorna osoba u društvu (zakonski zastupnik ili predstavnik): Vera Muller
Ovlaštena osoba za zaštitu podataka u društvu: Vera Muller

2. Uporaba, opseg i svrha pohrane i obrade

Pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke u svrhu održavanja kontakta s klijentima, slanja marketinških obavijesti e-poštom, poboljšanja prodaje, profiliranja klijenata radi prilagođavanja ponude sadržaja i proizvoda klijentima u e-pošti i na web-stranicama. Pri slanju elektroničkih poruka bilježimo preglede poruke koje su zaprimili pojedinci i klikove na poveznice u zaprimljenim porukama. Radi pružanja bolje i ciljanije ponude te prilagođavanja budućih poruka automatski obrađujemo, analiziramo i profiliramo zabilježene podatke te procjenjujemo zainteresiranost naših klijenata za poslane poruke. Ne donosimo automatizirane odluke na temelju zabilježenih podataka i izrađenih profila.

Za potrebe obavješćivanja e-poštom pohranjujemo:

 • adresu e-pošte,
 • ime,
 • prezime,
 • spol.

Osobne podatke prikupljamo uz izričitu privolu, tj. suglasnost pojedinca. Suglasnosti pohranjujemo s njihovim sadržajem i sadržajem obrasca kojim su prikupljene.

Osobnim se podatcima koriste naši sljedeći odjeli:

 • prodaja,
 • marketing,
 • korisnička podrška.
   

3. Iznos

Zbirke osobnih podataka pohranjujemo na teritoriju Republike Slovenije te ih ne prenosimo u druge države.
 

4. Vrijeme pohrane

Osobne podatke pojedinaca pohranjujemo do povlačenja suglasnosti za pohranu i obradu podataka pojedinaca. Nakon povlačenja suglasnosti odmah učinkovito i trajno brišemo njegove osobne podatke. U slučaju prestanka navedenih svrha u našem društvu, za čije potrebe pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, odmah ćemo trajno i učinkovito izbrisati zbirke podataka čije su svrhe prestale.

Podatke o pregledima zaprimljenih poruka i klikovima na poveznice u zaprimljenim porukama pohranjujemo još 12 mjeseci od slanja poruke.
 

5. Prava pojedinca (osobe)

Svaki pojedinac može u bilo kojem trenutku zatražiti u vezi sa svojim podatcima:

 • uvid,
 • ispravak,
 • potpuno brisanje,
 • prijenos drugom ponuditelju srodnih usluga,
 • prekid obrade i pohrane, tj. povlačenje suglasnosti za obradu i pohranu bez utjecaja na zakonitost obrade koja se na temelju privole, tj. suglasnosti provodila do njezina povlačenja.

Zahtjev može poslati e-porukom na info@mmtrgovina.si ili pisano poštom u sjedište društva.

Ako naše društvo želi nastaviti s obradom osobnih podataka u svrhu zbog koje nisu prikupljani osobni podatci, prije daljnje obrade podataka pojedincu ćemo proslijediti informacije o toj drugoj svrsi, kao i sve buduće relevantne informacije priložene ovom dokumentu. Ako pojedinac smatra da smo na bilo koji način povrijedili njegova prava u smislu zaštite njegovih osobnih podataka, može u bilo kojem trenutku podnijeti žalbu nadležnom tijelu – Povjereniku za informiranje u Republici Sloveniji:

Republika Slovenija, Povjerenik za informiranje, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Slovenija https://www.ip-rs.si

Učinit ćemo sve što možemo da pomognemo pojedincu u ostvarenju njegovih prava.