0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Besplatna dostava za kupnje preko 200 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Besplatna dostava za kupnje preko 200 €
Eko

Gnojivo organsko Organic EKO Original

100% ORGANSKO GNOJIVO S EKOLOŠKIM CERTIFIKATOM

20KG ORGANSKOG GNOJIVA  ZA 200 M2

DJELOVANJE: Organsko gnojivo Organic EKO koristimo za osnovnu gnojidbu svih vrsta biljaka u proljeće i jesen, kao i za dodatnu gnojidbu kroz cijelu vegetacijsku sezonu. Gnojivo aktivno djeluje u zemlji cijelu vegetacijsku sezonu, biološki aktivira tla,  povećava plodnost i nastajanje humusa.

Zbog prisutnosti  prirodnih stimulansa poput  humusne i fulvinske kiseline  i korisnih mikroorganizama, hranjive tvari se deblokiraju& nbsp; u zemlji i tako se  bitno  povećava  količina i kvaliteta usjeva.   Gnojivo je pogodno i za blago pješčana tla, gdje su hranjive materije sklone spiranju, te za teška glinasta tla, gdje se povećava vodoopskrbni kapacitet i zračnost tla.

TOPIVOST GNOJIVA I SMANJENJE ZAKISELJAVANJA: Također  topljivost paleta je znatno brža nego kod konvencionalnih organskih gnojiva, što omogućava  brzo djelovanje i manje gubitke.  Korištenjem gnojiva, također smanjujemo acidifikaciju tla uzrokovanu mineralnim gnojivima. 

UPORABA: Biljke u  vrtu i voćnjaku  mogu se gnojiti u bilo kojem mjesecu godine, od  veljače do studenog.  Pazimo da zemlja nije zamrznuta  Gnojivo se upotrebljava za sve  vrste vrtnih i voćnih biljaka  kao što su rajčice, krastavci, bundeve, krumpir, grah, salate, začini, jagode, maline, jabuke, kruške, trešnje i sve druge biljke. Također se preporučuje za kompostiranje.

NAJBOLJI REZULTATI: Za  prirodno povećanje prinosa i  održivo poboljšanje tla u vrtu i voćnjaku upotrebljavamo gnojivo najprije u  početku rasta, a zatim u proljeće.  Gnojivo se ponovno koristi u  jesen u vrijeme nakon obiranja& nbsp; u istoj količini kao u proljeće. Posebno je poželjno da se gnojivo  dodaje i u vegetacijskoj sezoni za dodatnu gnojidbu  ili prilikom zamjene biljaka u vrtu.

KADA KORISTIMO:

ožujak (prije sjetve ili sadnje)
svibanj - lipanj (dodatna gnojidba ukoliko je potrebno)
listopad - studeni (godišnja trajna redovna gnojidba).

SASTAV:   100% peletirano organsko gnojivo: 4% N (ukupno dušik) i 3% P205  (ukupno fosfat), 3%, K20 (kalijev oksid), 9% CaO (kalcijev oksida), 1 %, MgO (magnezijev oksid). Suha tvar najmanje 90%. Organska tvar minimalno 70%, pH neutralno 6-7. Gnojivo ne sadrži teške metale koji prelaze dopuštene granične vrijednosti. Sastojci: kokošji gnoj iz organskog uzgoja u skladu s Direktivom EZ-a 1069/2008 kategorija 2 * Certificirano za organsku proizvodnju u skladu s Direktivom EEZ 834/2007 i 889/2008 pod nadzorom Control Union Certifications, Nizozemska.

Odaberite varijantu proizvoda:

Vrsta

Dostupnost:
Na lageru
Online cijena:
od 11,40 €